Kaal 500 g
Lehmapiima juustud
Mascarpone
Klassikaline kreemjas tekstuur. Ideaalne koostisosa magusates ja maitsvates retseptides
Mozzarella Di Bufala
Pühvlipiimast pehme juust, võine
Kaal 125 g
Ricotta
Õrn, pehme tekstuur, värske ja kerge piima maitsega
Kaal 250 g
Gorgonzola SAN GIORGIO
Õrn toode, laagerdunud vähemalt kaks kuud. Juustu struktuur on kreemjas sinihallituse kanalidega. Juustul on tugev aroom ja maitse
Kaal 200 g / 1500 g
Grana Padano D.O.P.
D.O.P. toode. Parim kõikidest traditsioonilistest Itaalia juustudest. Minimaalne laagerdumisaeg 18 kuud
Kaal 1000 g
Parmigiano Reggiano D.O.P.
D.O.P. toode. Parim kõikidest traditsioonilistest Itaalia juustudest. Minimaalne laagerdumisaeg 24 kuud
Kaal 1000 g
Scamorza affumicata
Kergelt suitsutatud pool-pehme juust. On kreemjas, magusa suitsuse maitsega
Kaal 250 g
Ancoretto Riserva
Laagerdatud minimaalselt 4-5 kuud. Tugeva maitsega ning on kollase-valge värviga
Kaal 2000 g
Taleggio D.O.P.
D.O.P. toode. Pehme lehmapiima juust. Unikaalne ja terava lõhnaga
Kaal 2000 g
Provolone
Toodetud vastavalt vanale traditsioonilisele retseptile. Lühike laagerdumise aeg muudab selle pehmeks ja meeldivalt kergemaitseliseks. Juust vormitakse ja viimistletakse käsitsi
Kaal 1000 g
Lambapiima juustud
Collesardo Dolce
Lambajuust laagerdunud 60 päeva koos pruuni koore ja meeldivalt terava maitsega
Kaal 2000 g
Caciotta punase tšilli pipraga
Lambapiimast juust tšillipipraga. Aromaatne, unikaalse maitsega
Kaal 300 g
Pecorino Bucaro
Lambapiima juust musta pipra teradega. Koorik iseloomuliku mustriga, laagerdunud vähemalt 5 kuud
Kaal 350 g