Lehmapiima juustud
mascarpone
Mascarpone
Klassikaline kreemjas tekstuur. Ideaalne koostisosa magusates ja maitsvates retseptides

Kaal 500 g

Mozzarella-Di-Bufala
Mozzarella Di Bufala
Pühvlipiimast pehme juust, võine

Kaal 125 g

ricotta
Ricotta
Õrn, pehme tekstuur, värske ja kerge piima maitsega

Kaal 250 g

Gorgonzola
Gorgonzola SAN GIORGIO
Õrn toode, laagerdunud vähemalt kaks kuud. Juustu struktuur on kreemjas sinihallituse kanalidega. Juustul on tugev aroom ja maitse

Kaal 200 g / 1500 g

granpadanoDOP2
Grana Padano D.O.P.
D.O.P. toode. Parim kõikidest traditsioonilistest Itaalia juustudest. Minimaalne laagerdumisaeg 18 kuud

Kaal 1000 g

Parmigiano-Reggiano-D.O.P2
Parmigiano Reggiano D.O.P.
D.O.P. toode. Parim kõikidest traditsioonilistest Itaalia juustudest. Minimaalne laagerdumisaeg 24 kuud

Kaal 1000 g

Scamorza-affumicata
Scamorza affumicata
Kergelt suitsutatud pool-pehme juust. On kreemjas, magusa suitsuse maitsega

Kaal 250 g

Ancoretto-Riserva
Ancoretto Riserva
Laagerdatud minimaalselt 4-5 kuud. Tugeva maitsega ning on kollase-valge värviga

Kaal 2000 g

Taleggio-D.O.P.
Taleggio D.O.P.
D.O.P. toode. Pehme lehmapiima juust. Unikaalne ja terava lõhnaga

Kaal 2000 g

provolone2
Provolone
Toodetud vastavalt vanale traditsioonilisele retseptile. Lühike laagerdumise aeg muudab selle pehmeks ja meeldivalt kergemaitseliseks. Juust vormitakse ja viimistletakse käsitsi

Kaal 1000 g

Lambapiima juustud
Sardo2
Collesardo Dolce
Lambajuust laagerdunud 60 päeva koos pruuni koore ja meeldivalt terava maitsega

Kaal 2000 g

Caciotta-with-red-chili
Caciotta punase tšilli pipraga
Lambapiimast juust tšillipipraga. Aromaatne, unikaalse maitsega

Kaal 300 g

Pecorino-Bucaro
Pecorino Bucaro
Lambapiima juust musta pipra teradega. Koorik iseloomuliku mustriga, laagerdunud vähemalt 5 kuud

Kaal 350 g